Kort over innovationsenheder

Find enheder, centre, klynger eller labs, der også arbejder med offentlig innovation – og innovation i offentlig-privat samarbejde.

Vi ved, at innovation for alvor blomstrer, når vi arbejder sammen og lærer af hinanden.

CO-PI har derfor på dette kort samlet enheder, klynger, labs og centre, der arbejder med offentlig innovation eller innovation i offentlig-privat samarbejde.

Find nye sparringspartnere

Kortet skal gøre det nemt for jer, der arbejder med innovation i den offentlige sektor, at finde frem til hinanden – og skabe et overblik over innovationslandskabet i Danmark.

Klik rundt på kortet herunder og find nye sparringspartnere. Under hver 'pin' finder du information og link til enhedens hjemmeside:

Sådan bruger du kortet 

  • Vælg kategori alt efter, hvad du søger, ved at klikke på pilen oppe i venstre hjørne (eller i bunden af kortet, hvis skærmformatet er smalt). Kommune (blå), region (grøn), stat (lilla) eller hybrid (gul). Kategorien 'Hybrid' betyder, at der er er flere ejere.
  • Åben menuen oppe i venstre hjørne, for at få søgefeltet frem (eller i søgefeltet i toppen af kortet, hvis skærmformatet er smalt). Her kan du søge efter noget specifikt fx Sundhedsinnovation.

Hvem kan komme på kortet?

Fælles for de udvalgte innovationsenheder er, at de arbejder med at udvikle og innovere den offentlige sektor – enten som en intern enhed i fx kommunen eller på tværs af den offentlige sektor og i samarbejde med private aktører. 

Vi ved, at innovation også skabes og trives uden for egentlige innovationsenheder. Kortet viser kun organisatoriske enheder på fysiske steder, ikke midlertidige projekter, initiativer eller netværk.

Mangler vi at sætte jeres innovationsenhed på?

Vi hører gerne fra dig, hvis vi mangler jeres - eller en anden - innovationsenhed, klynge, lab eller center på kortet.