Lene Krogh Jeppesen

Chefkonsulent

Lene arbejder blandt andet med: Vores evne til at gøre indtryk på tidens - og fremtidens - vilde problemer og hvordan netværk, evaluering og spredning af innovation spiller en stor rolle i den forbindelse. 

Lene er optaget af arbejdet med at styrke den offentlige sektors evne til at tænke innovativt, arbejde strategisk og være parate til at håndtere det uforudsigelige. Det kræver udsyn at følge med i hvad der rør sig i innovationsfeltet. Derfor holder hun kontakten til især de nationale nordiske aktører om offentlig innovation, men også til innovationsaktørerne i OECD og omkring Creative Bureaucracy Festival. Formidling ligger hendes hjerte nær, og Lene er derfor primær på centerets mange digitale innovationscaféer.

Lene har arbejdet med innovation, videndeling og sociale medier i SKAT og Københavns Kommunes Socialforvaltning. Lene tror på, at en nysgerrighed overfor og inddragelse af andres perspektiver skaber en bedre offentlig sektor - også i samarbejdet med den private sektor. Hun er opvokset på Als, er en stor yoga-entusiast, hvilket dog holdes i skak af en forkærlighed for høje hæle og rødvin. Lene er uddannet cand.scient.soc. fra KU 2004 og har en systemisk og narrativ konsulentuddannelse. Hun er opvokset på Als, er en stor yoga-entusiast, hvilket dog holdes i skak af en forkærlighed for høje hæle og høj musik.