Lotte Rømer Grove

Strategisk konsulent

Lotte arbejder blandt andet med: Politikernes rolle i offentlig og offentlig-privat innovationssamarbejder, at vores demokrati fortsætter med at være omdrejningspunktet for arbejdet med de udfordringer, vi enten står midt i eller som venter lige om hjørnet.

Lotte er ansvarlig for CO-PI's arbejde med politisk ledelse og de folkevalgtes rolle i offentlig og offentlig-privat innovation, herunder fællesoffentlige skaleringsprocesser. Hun indgår desuden i arbejdet med at styrke den offentlige sektors innovationskapacitet med et særligt fokus på vilde problemer. Hun er også involveret i centerets samarbejde og sparring omkring frisættelse og velfærdsaftaler af landets kommuner. 

Lotte har erfaring med udvikling af den offentlige sektor fra Socialministeriet, konsulenthus og som selvstændig iværksætter i samarbejde med vidensinstitution. Seneste arbejdsplads var Holbæk Kommune, hvor Lotte arbejdede for at styrke og fremme offentlig innovation og samskabelse. Lotte har stor glæde ved at spille andre fri. Det er en sportsskade fra mange år som volleyball-hæver. Hun er vokset op på den jyske hede og er cand.scient.adm fra RUC i 2003.