Majken Præstbro

Innovationsspecialist

Majken arbejder blandt andet med: Spredning af innovation, skala i innovative offentlige indkøb, offentlig-privat samarbejde om velfærdsteknologi, innovationsledelse og implementering. 

Majken arbejder med de fællesoffentlige skaleringsproceser på velfærdsteknologi-området, særligt behovsafdækning, implementering og skalering. Derudover hjælper Majken offentlige arbejdspladser med at blive endnu bedre til at sprede innovation og lære af hinanden ved at formidle praktisk anvendelige pointer fra forskningen og arbejde med Spredningsguiden. Hvad virker, når man vil dele sine egne innovationer og genbruges andres? Er der nogle innovationer, der spredes lettere mv. 

Man hører ofte Majken opfordre til at stjæle med stolthed. Et udtryk hun selv har tyvstjålet. Og så mener hun, at vi skal lære af jazzmusikken i innovationsarbejdet, så vi bliver bedre til at spille solo, jamme og akkompagnere hinanden. Majken har arbejdet med innovation og digitalisering siden 2002 i private og offentlige organisationer og på tværs. Hun er født i Hjørring og opvokset i Vejle. Majken er cand.comm. fra RUC 2002 og master i innovationsledelse fra AU/CBS 2012. Majken spiser mærkelig mad, og så kan hun spille blokfløjte med næsen.