CO-PI på Klimafolkemødet: Skalering på den grønne agenda

Mød CO-PI på Klimafolkemødet, der løber af stablen i Middelfart fra den 31. august til den 2. september. Vi kommer med seneste nyt om, hvor langt offentlige bygherrer sammen vil gå for at få bugt med dieseldrevne arbejdsmaskiner.

Billede: På Klimafolkemødet giver CO-PI og partnerne et kig ind i maskinrummet på skaleringsprocesserne. Kom og mød os, og hør hvordan det kan være relevant for dig som offentlig eller privat aktør.

Har du planer om at lægge vejen forbi Klimafolkemødet i Middelfart, så kan du møde CO-PI og en lang række offentlige bygherrer, der deltager i CO-PI's skaleringsprocesser.  

I år deltager fra CO-PI:

  • Julie Munk, seniorprojektleder
  • Lærke Møller Sandsdalen, seniorprojektleder 
  • Ole Bech Lykkebo, programchef
  • Teis Nørgård, innovationskonsulent
  • Karin Anna Harvest, kommunikationskonsulent 

Vi ser frem til at fortælle om det store arbejde, der finder sted i CO-PI's to skaleringsprocesser 'Sammen om emissionsfrie arbejdsmaskiner' og 'Sammen om mindre råstofforbrug'.

Få bugt med fossile arbejdsmaskiner

Tidspunkt: Torsdag den 31. august kl. 15:00

Sted: Gul Scene

Arrangeret af: CO-PI

Beskrivelse: 9 af Danmarks 10 største bygherrer er offentlige.

Diesel i anlægsmaskinerne på danske byggepladser udleder årligt 400.000 ton CO2. Det svarer til at tilføre 200.000 ekstra benzinbiler på vejene om året.

Så vi må tænke og tanke grønt lige nu.

Landets modigste kommuner sætter i stor skala handling bag de grønne ambitioner.

Hør Johannes Lundsfryd, borgmester i Middelfart Kommune og Ole Bech-Lykkebo, programchef i CO-PI fortælle om, hvordan det sker.

Tema: Klimaledelse

→ Find arrangementet på Klimafolkemødets hjemmeside (klimafolkemoedet.dk)

Dialogevent: Rækker strømmen?

Tidspunkt: Fredag den 1. september kl. 11:00

Sted: Byrådssalen

Arrangeret af: CO-PI

Beskrivelse: Hvordan planlægger vi en infrastruktur, der sikrer strøm og lade-kapacitet til de store entreprenørmaskiner, der vejer sort og tungt i CO2 regnskabet?

Hvordan ser det ud i dag, og hvad har vi brug for i morgen? Kom og mød de vigtigste aktører i feltet – både fra den offentlige og den private sektor – og få opladet dit batteri af nyttig viden og provokerende perspektiver.

Tema: Klimaledelse

→ Find arrangementet på Klimafolkemødets hjemmeside (Klimafolkemoedet.dk)