CO-PI udvider staben: Mød Emilie og Camilla, der skal arbejde med velfærdsteknologi

Camilla Fosdam Claudinger og Emilie Roth Stenberdt er nye innovationskonsulenter i CO-PI. De skal begge arbejde med skalering af innovative offentlige indkøb.

Billede: Mød CO-PI's nye kolleger – Camilla Fosdam Claudinger (til venstre) og Emilie Roth Stenberdt.

På en af de første arbejdsdage i det nye år bød CO-PI velkommen til to nye kolleger.

Camilla Fosdam Claudinger og Emilie Roth Stenberdt er ansat som innovationskonsulenter.

De skal begge arbejde med skalering af innovative offentlige indkøb – og skal særligt bidrage til CO-PI's skaleringsprocesser inden for velfærdsteknologi.

→ Læs om CO-PI's skaleringsprocesser

Vil gøre en positiv forskel

Camilla Fosdam Claudinger er uddannet cand. san. i Tværvidenskabelige Sundhedsstudier ved Roskilde Universitet.

Hun har været i praktik hos Den Administrative Stab på Sjællands Universitetshospital, hvor hun bistod i projekter om optimering af hospitalets kvalitet for medarbejdere, patienter og pårørende.

"Som ny innovationskonsulent i CO-PI ser jeg frem til at engagere mig i skaleringsprocesser inden for velfærdsteknologi og udforske velfærdsteknologiske løsninger. Jeg glæder mig meget til at tage del i det tværfaglige samarbejde med mine kompetente kollegaer samt med offentlige og private aktører inden for omsorgs- og sundhedsområdet – og til at bidrage til indsatser, der gør en positiv forskel både for borgere og de sundhedsfaglige medarbejdere," siger Camilla Fosdam Claudinger.

Som at finde hjem i et fællesskab

Emilie Roth Stenberdt har en baggrund som teknoantropolog fra Aalborg Universitet, CPH.

Hun kommer fra en stilling som udviklingskonsulent hos Aalborg Universitet og har også tidligere arbejdet med implementering af velfærdsteknologi.

"At blive en del af CO-PI som innovationskonsulent er som at finde hjem i et fællesskab, der deler min passion for udvikling og brugerinddragelse. Jeg glæder mig til at udforske mulighederne i den udfordringsbaserede tilgang til indkøb og være med til at facilitere skaleringsprocesser – og gennem en aktiv inddragelse af praktikere, brugere og udviklere være med til at forme løsninger, der ikke blot adresserer men virkelig forstår og håndterer vores samfundsmæssige udfordringer," siger Emilie Roth Sternberdt.

Velkommen til vores to nye kolleger. Vi er glade for, at I er blevet en del af vores team!

→ Se alle CO-PI's medarbejdere