Mød Line – vores nye kollega, der skal arbejde med velfærdsteknologi

Line Vestergaard er ny innovationskonsulent i CO-PI. Hun skal særligt arbejde med skalering af tidsbesparende velfærdsteknologi.

Billede: Line Vestergaard er uddannet antropolog fra Københavns Universitet. Hun har specialiseret sig i implementeringen af teknologiske løsninger i sundhedsvæsenet – særligt robotteknologi.

CO-PI bød i begyndelsen af maj velkommen til en ny kollega.

Line Vestergaard er innovationskonsulent og skal arbejde med tidsbesparende velfærdsteknologi.

Hun bliver en del af CO-PI's skaleringsprocesser, hvor flere offentlige aktører går sammen om én fælles udfordring – og hvor CO-PI senest har åbnet to, der har velfærdsteknologi i fokus.

→ Se CO-PI's skaleringsprocesser

Speciale i implementering af teknologi

Line Vestergaard er uddannet antropolog fra Københavns Universitet. Hun har specialiseret sig i implementeringen af teknologiske løsninger i sundhedsvæsenet – særligt robotteknologi.

"Hos CO-PI er jeg så heldig, at jeg får lov at bidrage til arbejdet med skalering på området velfærdsteknologi. Med de udfordringer, som sundhedsvæsenet står overfor at skulle løse – både nu og i fremtiden – bliver arbejdet med fælles innovative og teknologiske løsninger kun vigtigere, og jeg glæder mig til at få lov at bidrage til lige det," siger Line Vestergaard.

Hun har tidligere været ansat ved Danmarks Evalueringsinstitut og hos Blue Ocean Robotics. 

Kan skabe værdi både nu og i fremtiden

Senest har Line Vestergaard været ansat ved Klinisk Forskningsafdeling på Hvidovre Hospital, hvor hun har bidraget til dataindsamling, analyse og artikelskrivning på området implementeringsforskning.

"Jeg interesserer mig blandt andet for, hvordan og hvornår der skabes værdi gennem teknologi, og hvilke menneskelige og etiske implikationer, det kan have, når teknologi får en fremtrædende rolle i behandling og pleje," siger Line Vestergaard.

"Hos CO-PI glæder jeg mig til at arbejde med udviklingen og etableringen af skaleringsprocesser. Det er en metode, som jeg mener, har forudsætningerne for at skabe værdi i praksis både nu og i en fremtid, hvor velfærdsteknologi kommer til at få en større plads i vores sundheds- og plejesektor."

→ Se alle CO-PI's medarbejdere