Innovationscafé: Kunstig intelligens – kapacitet og kompetencer

Hvordan finder du ud af, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe med opgaveløsningen i din organisation? Og hvad kræver det at bruge værktøjer, der konstant er i udvikling? Få svar, inspiration og ny viden.

Kunstig intelligens er efterhånden alle vegne. Som en mulighed og som en trussel. Som noget, der er i fuld gang med at forandre den måde, vi arbejder, kommunikerer og organiserer os på. 

Det kan være svært at få greb om, hvad kunstig intelligens egentligt er – og kommer til at betyde – for den enkeltes arbejdsliv og opgaveløsningen i organisationerne.  

På denne Innovationscafé sætter vi spotlys på kunstig intelligens. 

Klogere på kunstig intelligens sammen

På årets første Innovationscafé bliver vi sammen klogere på, hvordan vi kan arbejde med at opbygge kapacitet til klogt at indarbejde kunstig intelligens som redskab til at understøtte den mangfoldige opgaveløsning.  

Vi tager også fat i konkrete eksempler på, hvordan kunstig intelligens allerede bliver brugt som værktøj i opgaveløsningen. 

Alt sammen med udgangspunkt i de nyeste tal fra CO-PI's Innovationsbarometer og med to stærke eksperter fra Hard Work, Mind & Magic og Vejle Kommune. 

Innovationscaféen foregår digitalt den 17. april 2024 kl. 09.00-10.00.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Nogle af spørgsmålene vi søger svar på:

  • Hvad er kunstig intelligens – og hvilke typer og niveauer findes der?
  • Hvordan kan du og din organisation komme i gang med at bruge kunstig intelligens i "det daglige (innovations)arbejde"?
  • Hvad er det for kompetencer og kapaciteter, vi skal bygge op individuelt og organisatorisk, for at kunstig intelligens kan hjælpe os i opgaveløsningen?

Du kan møde:

  • Miriam Lerkenfeld, tech specialist, Hard Work, Mind & Magic, der arbejder i feltet mellem design, forretning og teknologi og er særligt optaget af meningsfuldhed, anvendelse af data og implementering.
  • Brian Slot, digitaliserings- og IT-chef, Vejle Kommune, der har en central rolle i udbredelse og anvendelse af kunstig intelligens-løsninger i kommunen.

Tilmeld dig innovationscaféen: Kunstig intelligens – kapacitet og kompetencer

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig nu.

Hvordan foregår det?

En Innovationscafé er et kort og uformelt format, hvor du både får inspirationsoplæg om et emne og mulighed for at netværke og have dialog i mindre grupper. 

Efter en kort introduktion til dagens tema ved Lene Krogh Jeppesen, chefkonsulent i CO-PI, skyder Miriam Lerkenfeld og Brian Slot cafeen i gang med to inspirationsoplæg om kunstig intelligens.  

I mindre grupper er der derefter dialog om vigtige pointer fra oplæggene og om erfaring fra egen praksis – samt opsamling på hvilke spørgsmål, det fortsat er vigtigt at få svar på.  

Med inspiration fra spørgsmål formuleret i gruppesamtalerne får vi igen Miriam og Brians viden i spil. 

Det praktiske:

Hvornår: Innovationscafeen afholdes den 17. april kl. 09.00-10.00 på platformen Zoom.

Målgruppe: Medarbejdere og ledere, der er interesserede i kunstig intelligens som værktøj. Du får netværk, viden og inspiration om emnet.

Pris: Gratis.