CO-PI's første Folkemøde: Her kan du møde os

Til dette års Folkemøde den 16-19. juni hejser CO-PI flaget for første gang. Centerets delegation både afholder og deltager i debatter.

Folkemøde-debat 2018

Billede: "Vi glæder os til igen at være med til samtaler, hvor man bliver klogere," lyder det fra Pia Gjellerup, direktør i CO-PI, om deltagelsen i årets Folkemøde.

Folkemødet vender i år tilbage i sin fulde form i Allinge, og vi hejser for første gang flaget som det nyslåede Center for Offentlig-Privat Innovation.  

Vi sender en delegation bestående af direktør Pia Gjellerup, programchef Ole Bech Lykkebo, chefkonsulent Rikke Thorlund Haahr samt innovationskonsulenterne Lotte Rømer Grove og Anne Marie Berg af sted den 16.-19. juni.

Her vil de deltage i debatter, quizzer og arrangementer. Se hvor du kan møde CO-PI i oversigten nederst på siden.

Kravlet højere op på innovationsstigen

Direktør i CO-PI Pia Gjellerup ser frem til CO-PI's første Folkemøde.

"Vi glæder os til igen at være med til samtaler, hvor man bliver klogere. For CO-PI bliver det dog lidt anderledes, da vi nu kommer med et meget stærkere fokus på offentlige institutioners samarbejde med private virksomheder. Vi er også kravlet lidt højere op på innovationsstigen," siger direktør i CO-PI, Pia Gjellerup og fortsætter: 

"Nu er fokus for en af vore hovedindsatser løsninger på store samfundsmæssige udfordringer, og det kalder på mere radikal innovation. På den måde skærpes innovationscenterets kompetencer som sådan. Det vil vi deltage i og opsøge ved Folkemødets mange arrangementer." 

Her kan du møde CO-PI på Folkemødet – listen opdateres løbende:

Debat: Hvordan leder vi frisættelse innovativt og politisk?

Tidspunkt: Fredag den 17. juni, kl. 16.30-17.30

Sted: J5 - Kæmpestrandens Debattelt

Arrangeret af: CO-PI og Resonans 

Beskrivelse: Frisættelse er på agendaen landspolitisk og lokalt. Som optakt til at frisættelsen åbnes for alle kommuner, har CO-PI og Resonans inviteret to af de syv frisatte kommuner, Holbæk og Middelfart, til at dele deres erfaringer med velfærdsaftalerne på skoleområdet og ældreområdet. Kommunerne er optagede af at involvere borgere og personale tæt på ydelserne og har samtidig øje på de komplekse problemer på områderne. Både de mange spændende potentialer og mulige blindgyder vil blive drøftet, da det understøtter de innovative spredningspotentialer.

Målgruppe:

  • Politikere, direktører, chefer og ledere fra alle kommuner og de eksisterende velfærdskommuner
  • Andre aktører der arbejder med kommunal frisættelse, innovation og styring

Temaer: Børn, unge og undervisning | Sundhed, omsorg og forebyggelse

Velfærdsquizzen med Anders Lund Madsen


Tidspunkt:
 Fredag den 17. juni, kl. 13:45 - 14:30

Sted: F35 - DI Hjørnet – Brogadescenen

Arrangeret af: DI - Dansk Industri

Beskrivelse: Fakta-chok kan forekomme, når Dansk Industri inviterer til en munter omgang velfærdsquiz med Anders Lund Madsen. Det danske velfærdssamfund er særdeles veludviklet, og hvert år bruger vi mere end 530 mia. kr. på bl.a. dagtilbud, plejehjem, skoler, sygehuse, hjemmehjælp, administration og meget mere. Det betyder også, at vi alle, i større eller mindre omfang, er i tæt kontakt med Velfærdsdanmark – mange næsten dagligt. Men hvor meget ved vi egentlig om det, der omgiver os i det daglige? Kom og gæt med, når politikere, virksomheder og aktører fra det offentlige mødes til duel i paratviden om vores fælles Velfærdsdanmark.