Implementering af innovation

Få inspiration og hjælp til at implementere jeres nye løsning.

Innovation er mere end udforskning, udvikling og test. For at høste værdien af en innovativ løsning, skal den nye løsning forankres i hverdagens arbejdsgange.

CO-PI indsamler løbende ny viden og indsigter om implementering fra undersøgelser og samarbejder med forskere og innovationsaktive ledere og medarbejdere.

Vi kan hjælpe dig til at løfte implementeringsarbejdet i din organisation.

Spørgsmål og svar om implementering af innovation:

Hvorfor er implementering af innovation vigtigt?

Innovation handler om at gøre noget nyt, som skaber værdi. Innovative løsninger skaber først værdi, når de er implementeret.

Undersøgelser har vist, at hvis man ikke gør noget aktivt, er det en 17 års lang rejse fra, at der er evidens for ny praksis til, at den nye praksis bliver det normale blandt praktikere. Jo mere, man understøtter, at den nye praksis slår rod, desto kortere bliver rejsen.

Desværre viser erfaringen, at implementering ikke får nok fokus. Der afsættes ofte ikke tilstrækkelige ressourcer til implementering af innovation, og ofte er der ikke lagt en gennemarbejdet plan for, hvordan den nye løsning bliver implementeret i hele organisationen.

Vores 18 tips til dit innovationsarbejde

CO-PI har samlet vores 18 bedste tips til dig, der vil arbejde med innovation og skabe nye og bedre løsninger. Her får du også vores tips til implementering.

Materialer og værktøjer til implementering af innovation:

Værtøjer til implementering

Samlede værktøjer til implementering af innovation.

Læs mere og download

Har du brug for hjælp eller sparring?

CO-PI er klar til at hjælpe dig med dit implementeringsarbejde, fx i form af sparring og oplæg. Kontakt os, så vender vi retur hurtigst muligt.